top of page
Cover Hart van de Duistere.jpg
Hart van de Duistere (Vleugels van de dood 3)

ISBN: 978 90 448 5128 1

Keizer Silvan ‘de Verhevene’ heeft de halve wereld in zijn macht en richt zich weer op Nerefel. De opperlieden van het kleine koninkrijk sluiten de handen ineen met Noordse krijgers, maar na een gruwelijk incident staat hun kameraadschap op het spel. En terwijl Brynn en Szarka zich ontfermen over voortvluchtige magiërs, wordt koning Doran gedwongen te kiezen tussen het geluk van zijn enige zoon en de toekomst van Nerefel.

Vloek van de schimmen boek
Vloek van de schimmen (Vleugels van de dood 2)

ISBN: 978 90 448 4747 5

De burgeroorlog is voorbij en er heerst eindelijk vrede in Nerefel, maar Brynn voelt zich nergens thuis en leidt een teruggetrokken leven. Ze maakt zich zorgen over haar zoon; Rodion bezit een gevaarlijke gave en wereldwijd worden magiërs vervolgd. Met de steun van de koning probeert ze zijn reputatie en erfgoed veilig te stellen, maar zodra Brynn uit de schaduw stapt, krijgt ze te maken met rivalen en onbetrouwbare edelen die de strijdbijl niet willen begraven. Sommigen lijkt het goed uit te komen dat de kleine Rodion op een dag verdwijnt in het behekste Ebbenwoud, waar kwaadaardige krachten schuilgaan.

Vleugels van de dood boek
Vleugels van de dood

ISBN: 978 90 448 4273 9

De burgeroorlog in Nerefel weegt zwaar en de armoede neemt toe. Uit wanhoop van haar familie wordt het dorpsmeisje Brynn uitgehuwelijkt aan de edelman Gilroy. Wanneer Brynn zich meer naar haar verloofde openstelt en gevoelens van vertrouwen en veiligheid begint te ontwikkelen, wordt ze ontvoerd door de sluwe en wraaklustige Szarka, dienaar van de rebellenleider en de laatste magiër van Nerefel. Brynn raakt verwikkeld in een complot en komt in een duister en onbekend gebied terecht.

Als ik er niet meer ben boek
Als ik er niet meer ben

ISBN: 978 90 448 3915 9

1914. Groot-Brittannië voert oorlog tegen Duitsland. Douglas McMorrow leidt samen met zijn alcoholistische vader een ongelukkig en vereenzaamd leven in de Schotse Hooglanden. Als een lokale boerenjongen, de patriottische Lachlan Gray, hem overtuigt om samen het leger in te gaan, ziet hij de kans om zijn verleden achter zich te laten en iets betekenisvols te verrichten. Onervaren en wereldvreemd denken Douglas en Lachlan een groot avontuur tegemoet te gaan, maar de jongensdroom verandert algauw in een ware nachtmerrie.

bottom of page