Cover_vs03 DEF.jpg
Vloek van de schimmen (Vleugels van de dood 2)

ISBN: 978 90 448 4747 5

Brynn voelt zich nergens thuis en maakt zich zorgen over haar zoon. De kleine Rodion bezit een gevaarlijke gave en wereldwijd worden magiërs vervolgd. Met de steun van de koning probeert ze zijn reputatie en erfgoed veilig te stellen, maar zodra Brynn uit de schaduw stapt, krijgt ze te maken met rivalen en onbetrouwbare edelen die de strijdbijl niet willen begraven. Een grote ontdekking leidt haar naar het behekste Ebbenwoud, waarin iets kwaadaardigs schuilgaat.

 

Vanaf januari 2023 overal verkrijgbaar!

covervoorstel VVDD.jpg
Vleugels van de dood

ISBN: 978 90 448 4273 9

De burgeroorlog in Nerefel weegt zwaar en de armoede neemt toe. Uit wanhoop van haar familie wordt het dorpsmeisje Brynn uitgehuwelijkt aan de edelman Gilroy. Wanneer Brynn zich meer naar haar verloofde openstelt en gevoelens van vertrouwen en veiligheid begint te ontwikkelen, wordt ze ontvoerd door de sluwe en wraaklustige Szarka, dienaar van de rebellenleider en de laatste magiër van Nerefel. Brynn raakt verwikkeld in een complot en komt in een duister en onbekend gebied terecht.

CV_9789044839159.jpg
Als ik er niet meer ben

ISBN: 978 90 448 3915 9

1914. Groot-Brittannië voert oorlog tegen Duitsland. Douglas McMorrow leidt samen met zijn alcoholistische vader een ongelukkig en vereenzaamd leven in de Schotse Hooglanden. Als een lokale boerenjongen, de patriottische Lachlan Gray, hem overtuigt om samen het leger in te gaan, ziet hij de kans om zijn verleden achter zich te laten en iets betekenisvols te verrichten. Onervaren en wereldvreemd denken Douglas en Lachlan een groot avontuur tegemoet te gaan, maar de jongensdroom verandert algauw in een ware nachtmerrie.